slät hud ung kvinna

Hudföryngring med IPL

En av de behandlingar som du kan börja erbjuda på din klinik är hudföryngring med hjälp av IPL. Enkelt förklarat är det en ljusbehandling som gör att huden ser yngre ut.

Därför uppskattar kunder hudföryngring med IPL

Några av fördelarna med att göra denna typ av behandling är att huden får mer lyster och mindre porer. Denna behandling kan även hjälpa till att reducera ärr efter acne och andra skavanker på huden. Efter avslutad behandling kommer huden se slätare ut och därmed också yngre.

Så här går behandlingen till

Precis som när man gör en hårborttagning laser så börjar man med att smörja på lite gel på huden. Sedan kommer en ljuspuls från själva IPL-utrustningen. Det kommer att svida till lite i ögonblicket, vilket är samma som för permanent hårborttagning. Behandlingen tar normalt från 15 minuter upp till 45 minuter beroende på storleken på det område som ska behandlas. För att det ska ge effekt rekommenderas att du erbjuder mellan 4-6 behandlingar under en 3-veckors period.

Vill din klinik erbjuda hudföryngring med IPL?

Kontakta oss på Beauty Light för att komma igång! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och paket som passar din klinik. Förutom att tillhandahålla utrustningen får du den utbildning och stöttning du behöver för att lyckas. Vi har bred erfarenhet av att hjälpa både små och stora kliniker.

Hudföryngring med IPL är en populär behandling som ni kan börja erbjuda med hjälp av oss. Vi har allt ni behöver för att lyckas!