permanent hårborttagning i ansiktet

Permanent hårborttagning

Permanent hårborttagning med laser är en av alla behandlingar du kan komma igång med på kliniken med hjälp av oss på Beauty Light. Efterfrågan på bland annat permanent hårborttagning i ansikte har ökat mycket senaste tiden.

Vad betyder egentligen att man gör en permanent hårborttagning?

Det betyder att du avlägsnar allt hår på ett specifikt område på kroppen. Med kunden kan ni komma överens om vilka områden behandlingen ska fokusera på. Med permanent hårborttagning med laser försvinner håret för gott. En bonus för kunden med denna behandlingsform är att huden upplevs som mycket slätare efter permanent hårborttagning.

Hur går behandlingen till?

Med vår utrustning kan du erbjuda permanent hårborttagning med laser/IPL. När du utför en behandling med IPL förstör du helt hårsäckarna. Vissa kunder upplever att det svider till när lasern träffar kroppsdelen, men sällan har vi hört att det gör speciellt ont. Laser är det bästa alternativet när man ska behandla ett lite större område och vi har den rätta utrustningen för att du ska kunna komma igång med denna typ av behandling på din klinik. Självklart får du all utbildning du behöver.

Hur många behandlingar krävs det?

Det går endast att ta bort de hårsäckar som befinner sig i en växtfas. Det är kanske 20-30 % av säckarna som gör det samtidigt. Alltså krävs det fler behandlingar innan allt hår är borta. Det går mellan 1-2 månader för de hårsäckar som är i vilofas att börja producera. Vi brukar säga att man behöver göra mellan 5-6 behandlingar på ett år innan håret är helt borta.

Vill din klinik komma igång med permanent hårborttagning?

Tveka inte att kontakta oss på Beauty Light! Vi tillhandahåller den bästa utrustningen, samtidigt som vi utbildar er inom den och behandlingsformen ni vill erbjuda. Vi kan även bistå med hjälp kring marknadsföring och hemsida. Sedan vår start har vi hjälpt både etablerade, större skönhetskliniker och nystartade kliniker.

Funderar du på permanent hårborttagning och vill veta mer eller boka tid? Kontakta oss idag!