Om oss

Varmt välkommen till oss på Beauty Light. Vi är en stolt leverantör av kliniklösningar för skönhetsindustrin. Som del av NB Nordic AB distribuerar vi klinikutrustningar över hela Sverige. Hos oss hittar du den bästa utrustningen för att kunna erbjuda behandlingar som permanent hårborttagning och hudföryngring med IPL.

Våra kunders framgång är vår framgång. Därför erbjuder vi inte bara klinikutrustning, utan också utbildning och smarta företagspaket som hjälper kliniken att komma igång.

Komplett leverantör av kliniklösningar

Som helhetsleverantör hittar du allt för den moderna skönhetskliniken hos oss. Vi har utrustningar så att du kan erbjuda bland annat permanent hårborttagning med laser, hudföryngring med IPL. Vår utrustning går att köpa, hyra och leasa. Prata med oss så tar vi fram den bästa lösningen för din klinik!

När du väljer vårt smarta paket tillhandahåller vi även tjänster så som utbildning, praktik, hjälp med hemsida och marknadsföring. Helt enkelt allt för att din klinik ska lyckas!

Beauty Light etablerades 2011 och har sedan dess haft som mål att skapa långvariga relationer med våra kunder. Tillsammans med kunderna vill vi erbjuda de bästa behandlingarna.

Vill din klinik bredda ert utbud av behandlingar? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning!